Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за лютий 2018 року

Протягом лютого 2018 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за січень 2018 року

Протягом січня 2018 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за грудень 2017 року

Протягом грудня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за листопад 2017 року

Протягом листопада 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за жовтень 2017 року

Протягом жовтня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за вересень 2017 року

Протягом вересня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за серпень 2017 року

Протягом серпня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за липень 2017 року

Протягом липня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за травень 2017 року

Протягом травня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за квітень 2017 року

Протягом квітня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за лютий 2017 року

Протягом лютого 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за січень 2017 року

Протягом січня 2017 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за IV квартал 2016 року

Протягом IV кварталу 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за грудень 2016 року

Протягом грудня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за листопад 2016 року

Протягом листопада 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за III квартал 2016 року

Протягом III кварталу 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за вересень 2016 року

Протягом вересня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за серпень 2016 року

Протягом серпня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за липень 2016 року

Протягом липня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за II квартал 2016 року

Протягом II кварталу 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за червень 2016 року

Протягом червня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за травень 2016 року

Протягом травня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за квітень 2016 року

Протягом квітня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за I квартал 2016 року

Протягом I кварталу 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за березень 2016 року

Протягом березня 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.

Відомості щодо обсягів отриманих на власні рахунки благодійних пожертв за лютий 2016 року

Протягом лютого 2016 року благодійних пожертв фізичних та юридичних осіб для забезпечення потреб національної оборони Держави, мобілізаційної підготовки, заходів з мобілізації та Збройних Сил не надходило.