Професорка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Юлія Загуменна стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Молодий правник року 2020».

Конкурс проводився Координаційною радою молодих юристів України за підтримки Інституту політико-правових та релігійних досліджень, органів державної влади, професійних та громадських об’єднань правників, адвокатських об’єднань та European project center.

Конкурс проходив у три етапи: збір анкет учасників; оцінка та попередній відбір анкет оргкомітетом;  оцінка анкет експертним журі. Мета конкурсу – сприяти підвищенню кваліфікації та професійного росту молодих юристів, престижу їх праці, сумлінному виконанню молодими юристами службових обов’язків, удосконаленню організації роботи, розвитку ініціативності та творчості, підвищенню якості системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації правників, розширенню участі правничої молоді у науково-дослідній роботі, утвердженню поваги до права через довіру до правників.

ВЗГ ХНУВС