Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у третьому щорічному профорієнтаційному заході «Ярмарок вишів», організатором якого виступила Харківська обласна бібліотека для юнацтва. Акція відбулась у межах діючої програми «Обираємо професію крок за кроком» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.

Відвідувачі заходу ознайомились з умовами вступу до вищих навчальних закладів Харкова і Харківського національного університету внутрішніх справ у тому числі. Навчальний заклад представляли працівники навчально-методичного відділу, підготовчого відділення, факультету № 6 та студенти. Працівники університету знайомили майбутніх абітурієнтів з історію створення та досягненнями університету, його структурою, особливостями підготовки до вступу, умовами навчання, побуту та дозвілля курсантів і студентів.

Відвідувачі заходу дізналися про науку дактилоскопію, ознайомились з валізою криміналіста. На згадку про навчальний заклад учні отримали університетську газету «Служимо закону» та інформаційні буклети, які допоможуть визначитись зі спеціальністю та факультетами.

Протягом двох днів «Ярмарок вишів» відвідали понад 1500 учнів зі 111 загальноосвітніх навчальних закладів Харківщини.

 

ВЗГ ХНУВС