Доцентом кафедри адміністративної діяльності ОВС Харківського національного університету внутрішніх справ Іриною Руколайніною проведено профорієнтаційний захід в Харківській загальноосвітній школі № 167. Вона ознайомила учнів з історією Харківського національного університету внутрішніх справ, його структурою, напрямками підготовки та спеціальностями, умовами вступу на навчання, а також умовами проживання, побуту та дозвілля курсантів і студентів. Ірина Євгенівна окремо зупинилася на умовах навчання на факультеті № 6, на якому за кошти фізичних і юридичних осіб за денною та заочною формою навчаються студенти.

Також Ірина Руколайніна розповіла школярам, що на базі університету відкрито кафедру військової підготовки, після закінчення якої вони отримують одну з військово-облікових спеціальностей «Соціальна психологія» або «Психологія» та військове звання «молодший лейтенант запасу».

Під час проведення профорієнтаційного заходу було підписано  договір про спільну діяльність між Харківським національним університетом внутрішніх справ і ЗОШ № 167 м. Харкова.

 

ВЗГ ХНУВС