Завідувач відділення кадрового забезпечення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат економічних наук Ірина Пуріга та доцент кафедри юридичних дисциплін кандидат юридичних наук, доцент Наталія Дуравкіна, отримавши Міжнародний освітній Грант №IEG/U/2021/04/12, взяли участь у Міжнародній програмі наукового стажування «Видатні особистості: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу» у Дубаї, Римі, Нью-Йорку, Єрусалимі та Пекіні.

Учасники стажування отримали можливість прослухати унікальні виступи та перейняти безцінний досвід у видатних людей сучасності, громадських діячів, не байдужих до проблем сучасного світу. У своїх промовах спікери торкнулися низки важливих, соціально болючих та найактуальнішим проблем: політичних, соціально-економічних, морально-етичних, гендерних, питань технічного й технологічного  розвитку, екології планети, проблем людської гідності й толерантності, боротьби з жорстокістю, різними видами дискримінації, морального та фізичного здоров’я людини, нашого спільного майбутнього тощо.

Після закінчення Міжнародної програми наукового стажування Ірина Пуріга та Наталія Дуравкіна отримали Міжнародний Сертифікат про її проходження. Також їм було присвоєно кваліфікацію Міжнародного Викладача & Старшого Дослідника.

Сумська філія ХНУВС