Харківський національний університет внутрішніх справ відвідав Координатор проєктів ОБСЄ в Україні посол Генрік Вілладсен. Гості зустрілися з ректором університету генералом поліції третього рангу Валерієм Сокуренком і першим проректором університету полковником поліції Дмитром Швецем.

Валерій Сокуренко ознайомив Координатора проєктів ОБСЄ в Україні посла Генріка Вілладсена з особливостями поліцейського закладу вищої освіти. Він розповів про його структуру, досягнення та можливості. Валерій Васильович зазначив, що університет активно співпрацює з Координатором проєктів ОБСЄ в Україні та висловив сподівання, що співробітництво й надалі буде плідним.

Для представників Координатора проєктів ОБСЄ в Україні було проведено екскурсію університетом.

Проректор університету полковник поліції Сергій Бортник ознайомив гостей з матеріально-технічною та навчальною базою Харківського національного університету внутрішніх справ – Центром корекційної та психодіагностичної діяльності, навчально-тренувальним полігоном «Відділ поліції», ситуаційним тактичним полігоном, навчально-тренувальним центром боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, тактичним містечком «Перехрестя», вони також оглянули навчальні аудиторії та багатофункціональний комплекс «Динамо-Арена».

Під час відвідування музею університету Координатор проєктів ОБСЄ в Україні посол Генрік Вілладсен залишив відгуки та враження у Книзі Почесних гостей університету.

ВЗГ ХНУВС