Відділом міжнародного співробітництва було організовано проведення інформативної зустрічі для здобувачів вищої освіти ХНУВС із координаторкою програми в Харківському регіоні Левітт інституту міжнародного розвитку Оксаною Карпенко. У заході взяли участь курсанти та студенти Харківського національного університету внутрішніх справ, працівники відділу міжнародного співробітництва. 

Під час зустрічі Оксана Карпенко ознайомили присутніх з курсом Левітт Інституту міжнародного розвитку «Критичне мислення та адвокатура як основа вільного суспільства», його завданнями та структурою.

Було відзначено, що курс викладається досвідченими американськими та канадськими адвокатами та суддями, які охоче представляють змагальну систему правосуддя, розкривають принципи демократії, розповідають про основи роботи суду присяжних та його основні елементи. 

Тривалість курсу становить 10 тижнів восени та 10 тижнів весною.

Початок осіннього семестру 2021-2022 навчального року стартує 21 вересня 2021 року. Заняття будуть проходити щовівторка о 18.00. Курси будуть проведені англійською мовою. Навчання у2021-2022 н.р. буде проведено дистанційно (через Zoom).

Начальниця відділу міжнародного співробітництва Олена Устименко зазначила, що участь у курсі дозволить здобувачам вищої освіти ХНУВС підвищити рівень володіння англійською мовою шляхом спілкування з іноземними фахівцями, розвинути особисті навички, працювати в команді, висловлювати власну думку та навчитися надавати правову оцінку різним ситуаціям. 

Нагадуємо, для реєстрації на курс, необхідно заповнити Google-форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6356sSitorWtMZCmYi9BcvFT0U-ioS5I5Sm4cBv9mBNz8pw/viewform?usp=sf_link

Дедлайн реєстрації: 19.09.2021.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу міжнародного співробітництва ХНУВС ([email protected], (057) 7398-096).

ВЗГ ХНУВС