Доцентом кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Миколою Голубом спільно зі старшим інспектором з особливих доручень відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області Артемом Лихомановим проведено лекційне бінарне заняття для студентів кількох груп за темою: «Організація діяльності патрульної поліції. Досвід роботи муніципальної поліції».

Артем Лихоманов розповів про основні завдання та функції патрульної поліції, організацію служби підрозділів патрульної поліції в Харківській області, про забезпечення взаємодії Управління патрульної поліції в Харківській області з територіальними підрозділами Головного управління Національної поліції. Також він пояснив правові підстави діяльності патрульної поліції та ознайомив з вимогами щодо патрульних поліцейських.

Практика залучення працівників Управління патрульної поліції України в Харківській області підвищує актуальність навчального процесу, наповнює його практичним змістом, що позитивно сприймається студентами.

ВЗГ ХНУВС