Наукове життя курсантів на факультеті № 2 ХНУВС набирає обертів. Ще одним яскравим підтвердженням цього стало відкрите засідання наукового гуртка кафедри соціальних та економічних дисциплін. У засіданні взяли участь керівник та члени гуртка, викладачі кафедри, а також курсанти факультету.

Завідувач кафедри соціальних та економічних дисциплін Сергій Ткаченко відзначив важливість наукової роботи із врахуванням поглибленого дослідження соціально-економічних аспектів розвитку держави.

Керівниця гуртка доцентка кафедри Наталія Павленко привітала курсантів, підкреслила значимість та вагомість їх жаги до знань і прагнення до самовдосконалення.

Доцентка кафедри Вікторія Гончарова, що є науковою керівницею багатьох курсантів, які мають бажання вивчати та досліджувати наукові проблематики, також відзначила, що визнання досягнень курсантів має відбуватися через їх знання і наукову активність.

З курсантами обговорили їх пропозиції та короткий виклад думок щодо обраних тем, написання й оформлення наукових робіт.

На засіданні було визначено порядок діяльності наукового гуртка, оголошено про проведення круглого столу, а також про подальший друк збірки тез наукових повідомлень курсантів.

ВЗГ ХНУВС