21 жовтня світова спільнота відзначає  Міжнародний день академічної доброчесності. Напередодні свята бібліотекар відділу обслуговування навчальної літератури наукової  бібліотеки університету Жанна Лазоренко взяла участь у відкритому онлайн-діалозі  «ДоброЧесність: цінності в щоденних вчинках», що проводив КПІ ім. Сікорського (м. Київ).  Під час дискусії учасники заходу шукали відповіді на такі питання: що мотивує студента замовляти роботу, а іншого писати на замовлення; як запобігти недоброчесній поведінці в студенському просторі та подолати проблеми; скільки часу має пройти, щоб повністю запровадити академічну доброчесність?

Наукова бібліотека активно долучилася до популяризації принципів академічної доброчесності в університеті.

Останні роки питання академічної доброчесності є дуже актуальним для української та освітньої спільноти. Втілення в життя ідеалів доброчесності та високого професіоналізму надихає молодь розвиватися, створювати власні проєкти та досягати нових вершин.

Наукова бібліотека запрошує всіх бажаючих ознайомитися з книжково-ілюстративною експозицією «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти». Давайте разом продемонструємо небайдужість до якісної освіти в Україні, – нас таких багато!

ВЗГ ХНУВС