Відбулися змагання з контраварійного керування автомобілем серед поліцейських на Кубок ректора Харківського національного університету внутрішніх справ. У заході взяли участь п’ять екіпажів ГУНП в Харківській області, чотири екіпажі Управління патрульної поліції в Харківській області, два екіпажі Харківського національного університету внутрішніх справ. Організацію змагань та суддівство забезпечували працівники кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 ХНУВС і представники автошколи «М-спорт». Мета змагань – формування навичок виконання спеціальних прийомів керування автомобілем та удосконалення навичок безпечного керування автотранспортом під час виконання службових обов’язків. За результатами змагань було визначено переможців, які продемонстрували найкращі результати.

І місце посів інспектор відділення тактичної підтримки батальйону № 1 Управління патрульної поліції в Харківській області ДПП старший лейтенант поліції Олександр Ковалевський із результатом 2 хв. 16 сек., на ІІ місці поліцейський взводу № 3 роти № 1 ППОП ГУНП в Харківській області старший сержант поліції Владислав Боровський, результат 2 хв. 19 сек., і ІІІ місце посів слухач магістратури факультету № 3 ХНУВС Іван Овчинников, який показав результат 2 хв. 20 сек.. Призери змагань були відзначені дипломами, переможець отримав диплом і Кубок. Також учасники змагань отримали заохочувальні призи від автошколи «М-спорт».

Учасників змагань привітали та вручили нагороди проректор університету полковник поліції Сергій Бортник, начальник відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області полковник поліції Сергій Панов, радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою Регіонального представництва КМЄС у Харкові Мулазім Озтюрк. У заході також взяли участь декан факультету № 3 підполковник поліції Олександр Моргунов, завідувач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки майор поліції Ігор Ковальов та ін.

ВЗГ ХНУВС