Для курсантів і студентів Харківського національного університету внутрішніх справ громадська організація «Всеукраїнське молодіжне спілкування» провела відео презентацію. Мета діяльності організації – пошук у молодіжному середовищі лідерів майбутнього та їх підготовка через розширення світогляду, формування твердої життєвої позиції, відповідальності, здорового способу життя.

Під час зустрічі з молоддю представники «Всеукраїнського молодіжного спілкування» презентували можливість участі представників ХНУВС у Всеукраїнській щорічній молодіжній конференції World Camp та в інших заходах, які проводяться для молоді по всьому світу.

Захід відбувся за сприяння начальника відділу міжнародних зв’язків підполковника поліції Станіслава Осятинського, який наголосив на необхідності спілкування з представниками інших країн. Це допоможе юнакам і дівчатам досягти успіху як у житті, так і в професійній діяльності. Станіслав Осятинський також звернув увагу присутніх на те, що молодь має можливість проявити себе і в стінах університету, беручи участь у численних конференціях, семінарах, круглих столах та інших заходах.

 

ВЗГ ХНУВС