У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися загальні збори трудового колективу, в яких взяли участь ректор навчального закладу Валерій Сокуренко, проректори Анатолій Клочко та Дмитро Швець.

Під час засідання були обговорені поточні питання участі університету у роботі Харківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України як колективного члена, а також організації діяльності Харківської обласної організації «Спортивний клуб Харківського національного університету внутрішніх справ».

Присутні заслухали звіт проректора навчального закладу Анатолія Клочка щодо результатів роботи «Спортивного клубу Харківського національного університету внутрішніх справ» за минулий 2015 рік та визначили напрями його подальшої роботи.

Ректор університету запропонував делегатам зборів обрати нового голову спортклубу університету та його заступника. Ними відповідно стали проректор університету Дмитро Швець та завідуючий кафедрою спеціальної фізичної підготовки Олександр Моргунов. Вони подякували ректорові та присутнім за високу довіру і запевнили, що робота спортклубу буде спрямована на продовження популяризації спорту, залучення до занять ним якнайбільшої кількості працівників, курсантів і студентів університету та  пропаганди здорового способу життя.

ВЗГ ХНУВС