Колектив Харківського національного університету внутрішніх справ щороку бере участь у всеукраїнській акції  День довкілля «Зробимо Україну чистою разом». До генерального прибирання навесні в масштабах усієї країни долучаються найширші верстви населення. Працівники, курсанти та студенти нашого навчального закладу є активними учасниками цього руху.

Суботник, який в університеті проходив 23 квітня, розпочався шикуванням на плацу колективів усіх підрозділів навчального закладу – факультетів, кафедр, лабораторій, центрів і відділів. Ректор університету Валерій Сокуренко відзначив важливість проведення цього заходу, головна мета якого – підтримка екологічного руху та збереження довкілля. Окрім того, це чудовий захід, який згуртовує та об’єднує колектив, виховує у кожного почуття відповідальності за чистоту навколишнього середовища.

У цей день працівники університету наводили чистоту й порядок як у приміщеннях, де працюють, так і на території навчального закладу: мили вікна, підлогу, прибирали у шафах і на полицях, висаджували дерева, кущі та квіти на прилеглих до корпусів територіях, прибирали сміття. Курсанти та студенти навчального закладу на прохання керівництва Комінтернівського району традиційно допомагали прибирати сади, парки та сквери – улюблені місця відпочинку харків’ян.

ВЗГ ХНУВС