Збірна команда Харківського національного університету внутрішніх справ з міні-футболу «Універ-Динамо» виборола перемогу в турнірі, присвяченому пам’яті заслуженого майстра спорту СРСР з футболу, чемпіона та призера СРСР та України, старшого тренера ФК «Динамо» Київ 1937 року та  ФК «Динамо» Харків 1939-1941 років легендарного Володимира Фоміна. Змагання відбулися на базі спортивного комплексу Харківської обласної організації ФСТ «Динамо» України. Усього участь у турнірі взяли 10 команд колективів фізичної культури ФСТ «Динамо» України.

У першому ж поєдинку спортсменам університету протистояв минулорічний володар трофею – збірна команда управління СБУ в Харківській області. Гра виявилась надскладною, але гравці ФК «Універ-Динамо» виявили неабияку наполегливість та перемогли суперника із рахунком 3:1. У півфінальному поєдинку на нашу команду чекала збірна Національної академії Національної гвардії України, яка теж програла ХНУВС із рахунком 1:3.

Путівку другого фіналіста отримала збірна команда Головного управління Національної поліції в Харківській області, і вся увага учасників кубкового турніру була прикута саме до протистояння ГУ НП – ХНУВС. Вже на перших хвилинах матчу команда  Головного управління Національної поліції в Харківській області повела в рахунку, проте команда ХНУВС зібралась і швидко відновила паритет – 1:1.  Ще до закінчення другого тайму гравці ФК «Універ-Динамо» подвоїли результат – гол забив капітан команди третьокурсник Олексій Артеменко. Але все-таки досвідчені футзалісти ГУ НП у другому таймі зрівняли рахунок – 2:2. В подальшому, створюючи гострі моменти, команди залишилися без голів, і гра завершилась нічийним результатом 2:2.

Настала серія пробиття шестиметрових ударів. Спочатку команди обмінялися голами, а вже у другому пробитті воротар ХНУВС студент Москаленко Владислав врятував свою команду. Вирішальним став удар Артема Плющика, який забезпечив своїй команді перемогу. ФК «Універ-Динамо» перемогла збірну ГУ НП в Харківській області з рахунком 3:1 та вперше стала володарем кубку легендарного футболіста Володимира Фоміна.

ВЗГ ХНУВС