У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися заходи з нагоди відкриття освітнього процесу за програмою «Кадети поліції». В актовій залі університету зібралися керівництво навчального закладу, факультетів, представники Національної поліції ГУ НП в Харківській області, Харківської облдержадміністрації, громадської організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації»», учні шкіл та їхні батьки.

До присутніх звернувся ректор університету, полковник поліції Валерій Сокуренко. Він зазначив, що Харків став першим містом України, в якому стартував такий проект. «Виховувати громадян, справжніх патріотів своєї держави з ранніх років – хороша і вкрай важлива справа, адже діти – наше майбутнє і з ними ми пов’язуємо свої найкращі мрії і сподівання. Університет має хорошу базу для навчання кадетів, тож усі будуть залучені до участі у цьому проекті», – зазначив ректор.

Також у заході взяли участь радник ректора ХНУВС Олександр Бандурка, начальник Управління патрульної поліції Харкова Ольга Юськевич, директор Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації Анатолій Бабічев, радник голови Харківської облдержадміністрації, президент  громадської організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації»» Олексій Курцев та ін.

Учасникам заходу продемонстрували вокально-хореографічну композицію «Ми – українці», яку виконав колектив художньої самодіяльності університету, а також запропонували оглянути навчальний заклад та взяти участь у нагородженні футбольної команди університету «Універ-Динамо», яка стала володарем Кубку з міні-футболу імені Віктора Фоміна.  

 

ВЗГ ХНУВС