Перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Головко провів нараду з працівниками університету, які братимуть участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання на посадах уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти. 5 травня у Харківській області стартує перша сесія зовнішнього незалежного оцінювання знань з української мови та літератури.

70 представників навчального закладу працюватимуть на пунктах тестувань у м. Харкові та Харківській області. Усього для забезпечення якісного та організованого проведення ЗНО визначено 8 округів (Харків, Балаклія, Валки, Ізюм, Красноград, Куп'янськ, Лозова, Чугуїв), підготовлено 76 пунктів тестування (32 з них – на базі вищих навчальних закладів, 34 – на базі шкіл, 10 – на базі професійно-технічних навчальних закладів) . Для здачі ЗНО зареєструвалося близько 17 тисяч абітурієнтів. Забезпечувати проведення всього процесу будуть понад 3 тисячі викладачів.

Перший проректор зазначив, що на працівників, які залучаються до проведення зовнішнього незалежного тестування, покладається відповідальна й важлива робота і закликав їх у будь-якій ситуації діяти в межах закону.

 

ВЗГ ХНУВС