Напередодні Дня пам’яті та примирення працівники відділу соціально-гуманітарної роботи спільно з головою ветеранської організації Харківського національного університету внутрішніх справ Сергієм Кацалапом та курсантами відвідали підшефних ветеранів.

Від імені ректорату та всього особового складу вони привітали ветеранів з  71-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі, вручили їм вітальні листівки, квіти та матеріальну допомогу – по тисячі гривень кожному. Крім поздоровлень представники університету, поспілкувавшись із ветеранами, з’ясували їх нагальні проблеми і повідомили про це керівництво університету для їх найскорішого вирішення.

За увагу та піклування ветерани подякували ректору навчального закладу, полковнику поліції Валерію Сокуренку і передали йому листівку з привітаннями колективу університету.

Ветерани згадували війну, друзів, з якими пліч о пліч долали труднощі, тяжкі випробування, що випали на їх долю та радість перемоги, а також фотографувалися на згадку. Євген Митрофанович Богатих подарував власні вірші, присвячені воєнній тематиці.

 

ВЗГ ХНУВС