У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся загальноуніверситетський конкурс ораторської майстерності «Цицероній–2016».

Відкрив конкурс начальник відділу міжнародних зв’язків підполковник поліції Станіслав Осятинський. Від імені ректорату Харківського національного університету внутрішніх справ він привітав учасників конкурсу та зазначив, що рівень володіння мистецтвом слова відображає духовний стан людини, її освіту, цінності, розум, адже, як стверджував Аристотель, слово – найсильніша зброя людини. Станіслав Осятинський побажав усім учасникам конкурсу успіхів і запевнив, що журі буде об’єктивним і неупередженим.

У фіналі конкурсу взяли участь 12 представників від усіх факультетів університету, які робили презентації на різну тематику. Усі учасники добре підготувалися, тому журі було дуже важко визначитися з призерами конкурсу.

Переможцями цьогорічного конкурсу стали курсанти факультету № 1 Ольга Магда із промовою «Як стати успішним?» та Катерина Єрмакова з доповіддю «На зорі туманної юності», ІІ місце посіли курсант факультету
№ 1 Ярослав Синяк із доповіддю «Життя – як багато приховано в цьому слові» та слухач магістратури факультету № 6 Ольга Шульга, ІІІ місце вибороли курсант факультету № 4 Людмила Дранко із виступом «Найкращий батько у світі» та курсант факультету № 1 Мар’ян Черхавський з виступом «Що таке добро». Кожний конкурсант отримає диплом учасника конкурсу юних ораторів «Цицероній–2016», а призери конкурсу ще й грамоти відповідного ступеня.

 

ВЗГ ХНУВС