Помічник ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Московець у рамках проведення профорієнтаційної роботи відвідав Дніпровський транспортно-економічний коледж та Полтавський кооперативний технікум. З цими навчальними закладами укладено договори про співпрацю.

Було проведено зустрічі зі студентами випускних курсів, під час яких Валерій Московець розповів про умови вступу до університету, а також зазначив, що випускники коледжів за два роки можуть здобути освітній ступень «бакалавр» за спеціальністю «Право», а працівники коледжу за один рік можуть здобути освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст» за цією ж спеціальністю.

Валерій Московець зазначив, що в університеті створено військову кафедру за програмою підготовки офіцерів запасу за військово-обліковими спеціальностями «Соціальна психологія», «Психологія» з присвоєнням військового звання «молодший лейтенант запасу». Також він звернув увагу молоді на те, що вищий навчальний заклад активно використовує у навчальному процесі новітні освітні технології. Валерій Московець запросив усіх бажаючих підвищити освітній рівень та вступати до Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС