У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся круглий стіл за участю членів наукового гуртка кафедри трудового та господарського права на тему: «Проблеми розвитку  господарського законодавства».

Члени наукового гуртка приділяють велику увагу вивченню і дослідженню проблем розвитку господарського законодавства, побудови правової держави і правової системи України, досліджують питання захисту законних прав інтересів громадян та суб’єктів господарювання.

Під час засідання курсанти доповідали з таких питань, як підтримка суб’єктів малого та середнього підприємництва; припинення діяльності суб’єктів господарювання; актуальні питання франчайзингових угод в Україні; квотування і ліцензування експорту та імпорту в ЗЕД тощо. Після кожного виступу відбувалась жвава дискусія за темою доповідача. Найактивнішими були курсанти факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Самчук Р. Ю., Навертюк О. М., Решевських В. Ю., Магазь М. О., Ягодка В. В..

Керівник наукового гуртка, професор кафедри Яна Чапічадзе відзначила високий рівень підготовленості курсантів та активне використання ними мультимедійної техніки під час виступів.

Наукові тези круглого столу будуть опубліковані у збірнику.

ВЗГ ХНУВС