З 8 по 12 серпня 2016 року на базі Харківського національного університету внутрішніх справ проходив  курс тренінгів «Тренуй тренера». Ці заняття проводили досвідчені фахівці-тренери з Великої Британії, які є поліцейськими у відставці, –  Пітер Вілсон та  Вільям Брейм. Вони –радники/тренери з питань роботи поліції з громадськістю  Консультаційної місії Європейського Союзу. У проекті також взяли участь 2 тренери з Харківського національного університету внутрішніх справ.

Тренінг проводився для викладачів тренінгів центрів Харківської, Сумської, Полтавської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей.

Основні теми, що були розглянуті під час тренінг-курсу, – принципи практичної підготовки; навчання, орієнтоване на студента; роль та обов’язок тренера, мотивація та стилі підготовки; галузі навчання дорослих; групова динаміка та управління роботою на уроці; ефективна комунікація; фасилітатор; відгук і підбиття підсумків; методи підготовки та презентації; практичні вправи.

По завершенню курсу всі учасники отримали сертифікати європейського зразка, які їм вручили  Герріт Ян Ван Гелдер – координатор регіонального представництва Консультативної місії ЄС та проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець.

 

ВЗГ ХНУВС