Вийшов у світ перший номер міжнародного наукового журналу «Верховенство права», який Рішенням № 311 від 12 липня 2016 року Міністерства юстиції Республіки Молдова був зареєстрований як науковий. Автори журналу – провідні юристи Молдови, України та інших країн, праці та наукові дослідження яких сприятимуть розвитку юридичної науки, яка відповідатиме вимогам правової демократичної держави.

Засновником журналу виступила Академія юридичних наук Молдови, співзасновником – Західно-регіональна асоціація клубів ЮНЕСКО (Україна). Президентом асоціації є академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор Олександр Маркович Бандурка, який входить до складу редакційної колегії видання.

Журнал «Верховенство права» виходитиме 6 раз на рік і розрахований на широке коло читачів. Перш за все, у ньому висвітлюватимуться матеріали з найактуальніших тем, що хвилюють суспільство, друкуватимуться статті з історії державності і сучасного політикуму тощо.

Редакція журналу запрошує до співпраці науковців і сподівається на успішну та плідну діяльність в ім’я верховенства права та впровадження правових знань в усі сфери суспільного життя.

Адреса редакції: Республіка Молдова, МD-2001, Кишинев, вул. Букурешть 90, оф. 5.

Е-mail: [email protected]

Тел. (+373) 794 054 22