У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулись урочистості з нагоди професійного свята – Дня міліції України та 20-річчя створення університету.

Відкрив урочисті заходи ректор університету генерал-полковник міліції Сергій Гусаров. Перш за все він запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання пам'ять загиблих за територіальну цілісність і незалежність нашої держави.

Звертаючись до колективу університету, ректор зазначив, що на вищі навчальні заклади системи МВС України покладено відповідальне завдання – готувати нове поповнення для органів внутрішніх справ. «Сьогодні понад 40 тисяч випускників працюють на теренах нашої держави, – зазначив Сергій Гусаров. – Приємно відзначити, що на всіх ділянках роботи вони демонструють високий рівень теоретичної та практичної підготовки, професіоналізм і відданість обраній справі, і це є найкращою оцінкою роботи вищого навчального закладу».

Ректор привітав усіх присутніх зі святом та зачитав вітальну телеграму, яка надійшла від Колегії Міністерства внутрішніх справ України та особисто Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. «Сьогодні ми перебуваємо на етапі реформування, і я глибоко переконаний, що завдяки особистому внеску кожного з Вас цей шлях буде пройдено гідно, – йдеться у телеграмі. – Наші співвітчизники дали нам великий аванс своєї довіри, тому необхідно зробити все можливе, щоб її не втратити».

З нагоди Дня міліції України нагородами були відзначені постійний та перемінний склад університету.

 

ВЗГ ХНУВС