Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Анатолій Клочко, а також начальник відділу міжнародних зв’язків Станіслав Осятинський зустрілися зі студентами-іноземцями, які вступили на навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ.

Проректор, перш за все, привітав молодь з початком нового навчального року, побажав наполегливості та успіхів у навчанні, і зазначив, що кожний студент повинен мати мету – стати фахівцем в обраній професії. Для цього необхідно використовувати усі можливості навчального закладу – бути допитливим під час лекційних занять, семінарів, не боятися звертатися за роз’ясненнями та допомогою до викладачів та однокурсників, багато читати, бути активним і небайдужим.

До послуг студентів численні спортзали, ігрові майданчики, тренажерні зали, в яких можна займатися улюбленим видом спорту у вільний від навчання час. Також студенти матимуть можливість познайомитися з містом Харковом, у якому вони навчаються, оглянути його пам’ятні місця, архітектурні споруди, долучитися до культурного життя городян – відвідати музеї, театри, галереї тощо.

Особливу увагу проректор звернув на дотримання дисципліни та правил поведінки у навчальному закладі, адже іноземні студенти не тільки навчатимуться, але й мешкатимуть у гуртожитку, розташованому на території університету. Він попередив молодь, що паління, вживання алкоголю, наркотичних засобів та інше несумісне зі званням студента Харківського національного університету внутрішніх справ.

 

ВЗГ ХНУВС