У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася першість університету з легкої атлетики та військово-прикладних видів спорту. Вона присвячена Дню фізичної культури та спорту України і Всеукраїнському Олімпійському уроку, Олімпійському тижню у 2016 році.

Мета проведення змагань – це не тільки популяризація спорту серед молоді, виховання у неї патріотичних та морально-вольових якостей, а ще й відбір кандидатів до збірної команди університету для участі у спартакіаді ХООФСТ «Динамо» України, загальноукраїнських та міжнародних змаганнях.

Зі словами вітання до молоді звернувся т.в.о. першого проректора підполковник поліції Дмитро Швець. Він зазначив, що спорту в університеті завжди приділяли велику увагу. «Це обов’язкова складова виховання молодої людини і особливо майбутнього працівника поліції. Це – вимога професії, яку кожний з присутніх обрав свідомо. Сьогоднішні змагання – не тільки добра нагода перевірити свої фізичні можливості, визначити хто є найсильнішим, найшвидшим чи найвправнішим, але ще й отримати велику порцію позитивних емоцій, заряд бадьорості, оптимізму і чудового настрою», – зазначив проректор. Він побажав усім учасникам успіхів, а вболівальникам – яскравих вражень та відчуттів.

Після урочистого відкриття змагань на великому плацу університету, спортсмени перейшли до спортивних майданчиків.

ВЗГ ХНУВС