Для студентів факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх  справ  проведено  лекцію за темою «Державне фінансування політичних партій». Її було організовано Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES). Це провідна світова експертна установа, яка професійно займається виборчим законодавством та виборчими кампаніями. Такі лекції представники фундації проводять сьогодні по всій Україні. У Харкові – це єдина лекція, фокус-групою для якої було обрано студентську аудиторію юридичного спрямування, а саме Харківського національного університету внутрішніх справ.

Перед початком лекції до присутніх звернувся перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець. Він наголосив на плідній співпраці університету з міжнародними організаціями та підкреслив актуальність обраної теми, висловивши впевненість, що отримана інформація буде для студентів не тільки цікавою та пізнавальною, але й стане їм у нагоді, як майбутнім професіоналам.

Головною темою лекції було обговорення нещодавно прийнятого Верховною Радою закону, в якому йдеться про фінансування політичних партій в Україні з держбюджету.

 

ВЗГ ХНУВС