У Харківському національному університеті внутрішніх справ проходить регіональний круглий стіл «Виявлення, попередження та розслідування злочинів торгівлі людьми, вчинених із застосуванням інформаційних технологій». Він відбувається у рамках реалізації проекту «Посилення кримінального переслідування торгівлі людьми з використанням інформаційних технологій в Україні».

У роботі круглого столу беруть участь представники центральних органів виконавчої влади – Національної поліції України, Генеральної прокуратури України, Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Міністерства соціальної політики України, Українського бюро Інтерполу, Координатора проектів ОБСЄ в Україні, експерти, представники національної поліції, прокуратур, апеляційних судів Харківської, Сумської, Полтавської, Донецької, Луганської та Дніпровської областей та інші.

Від імені ректора навчального закладу генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка учасників круглого столу привітав перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець. Він наголосив на актуальності обраної теми і закликав учасників комплексно підійти до вирішення нагальних проблем, пов’язаних із розслідуванням злочинів у сфері торгівлі людьми, вчинених із застосуванням інформаційних технологій. Побажав їм цікавих обговорень та плідних результатів.

 

ВЗГ ХНУВС