У Національному університеті міського господарства ім. О. М. Бекетова відбулося урочисте засідання, присвячене другій річниці Українсько-польського культурно-освітнього центру ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, на яке були запрошені Генеральний консул Республіки Польща у Харкові Януш Яблонський та консул Ян Здановський.

Рішенням Вченої ради ХНУМГ ім. О. М. Бекетова за значний вклад у зміцнення українсько-польської дружби та практичну допомогу Генерального Консульства Республіки Польща у Харкові в роботі Українсько-польського культуро-освітнього центру ХНУМГ ім. О. М. Бекетова Генеральному консулу Республіки Польща у Харкові Янушу Яблонському було присвоєно звання «Почесний доктор Університету». Диплом вручив ректор Національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова Володимир Бабаєв. У свою чергу, Януш Яблонський висловив щиру вдячність за високу нагороду та сподівання про плідну співпрацю в майбутньому.

По завершенню урочистостей, за дорученням ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Валерія Сокуренка, Генерального консула Республіки Польща у Харкові Януша Яблонського було запрошено на Присягу курсантів першого курсу ХНУВС, яка відбудеться 14 жовтня 2016 року.

         ВЗГ ХНУВС