Шановні курсанти!

Від імені колегії Міністерства внутрішніх справ України та себе особисто щиро вітаю вас з нагоди урочистої події – складання Присяги працівника поліції на вірність українському народові, адже це знаменна дата в житті кожного поліцейського.

Сьогодні ми створили нову українську поліцію. Абсолютно нову, небувалу в Україні правоохоронну систему, що буде Служити та Захищати громадянина, стане його помічником, порадником та другом у будь-якій ситуації. Саме впровадження нових принципів діяльності поліцейських підрозділів є запорукою розбудови України як сучасної демократичної та європейської держави.

Водночас, реформа діяльності правоохоронної системи проходить в умовах найжорстокішого виклику – необхідності захищати територіальну цілісність нашої Батьківщини, боротися із сепаратизмом, постійною терористичною загрозою.

Нам потрібні правоохоронці європейського рівня, готові виконувати обов’язки в умовах динамічного розвитку українського суспільства. Тому, насамперед, перед нами стоїть важливе завдання – підготовка нових кадрів, кваліфікованих та ефективних працівників, які вміють і бажають відповідати новим вимогам часу!

Я радий вітати вас зі свідомим та важливим вибором у житті – стати на захист українського народу як від внутрішніх, так і зовнішніх ворогів. Це покладає на вас велику відповідальність за щасливе майбутнє нашої рідної землі.

Вірю, що ви докладе всіх зусиль для уславлення Національної поліції в нашій державі. Переконаний, що навіть у найскладніших умовах ви залишитеся вірними Присязі, спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання миру та спокою.

Тож бажаю вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, міцності духу, родинного миру та спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння Українському народові!

З повагою

Міністр                        о/п                                                                  А.Б. Аваков