Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та керівник Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична вручили ключі та сертифікати на житло 44 працівникам Головного управління Національної поліції в Харківській області, Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, Харківського національного університету внутрішніх справ, Управління патрульної поліції в м. Харкові та військовослужбовцям Національної гвардії України.

Арсен Аваков подякував представникам правоохоронних органів за їх мужність, героїзм, відданість справі охорони правопорядку, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, патріотизм і незламність духу у захисті конституційних прав і свобод громадян, їхнім сім’ям - за розуміння та підтримку. Серед тих, хто отримав квартири, працівники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Харків», роти патрульної служби поліції особливого призначення «Східний корпус»,  багато з яких сьогодні несуть службу в зоні АТО, тож сертифікати та ключі від новеньких осель отримували їхні дружини. Власниками квартир стали і працівники різних підрозділів ГУ НП в Харківській області.
Сертифікат на 7 службових квартир для працівників Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України отримав директор центру Станіслав Перлін,  сертифікат на 2 службові квартири для працівників Харківського національного університету внутрішніх справ отримав ректор навчального закладу Валерій Сокуренко.

Правоохоронців та їх родини з радісною подією привітав перший заступник голови правління ПАТ «Трест Жилстрой-1» Валерій Арутюнов, який вручив сертифікати на три квартири для військовослужбовців Національної гвардії України.

Начальник Східного територіального управління Національної гвардії України генерал-майор Юрій Лебідь подякував за допомогу та уважне ставлення до проблем військовослужбовців. Зі словами вдячності звернувся заступник командира батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Харків» майор поліції Олександр Захаренко.

Після вручення сертифікатів і ключів від нових осель Арсен Аваков та інші присутні оглянули нове житло.

 

 ВЗГ ХНУВС