Представники наукового гуртка кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ слухачі магістратури Ірина Бульба, Владислав Галаган та курсант Павло Сахута разом з науковим керівником професором кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Антоном Байловим взяли участь у XV Всеукраїнській курсантсько-студентській науковій конференції «Злочинність як суспільна проблема і шляхи її вирішення в Україні», яка відбулася на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

У конференції також взяли участь студенти та курсанти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Національної академії прокуратури України, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та ін.

На пленарному засіданні Ірина Бульба виступила з науковою доповіддю ««Психобіологічні особливості моди» в контексті кримінологічних досліджень». Крім того, члени гуртка кафедри активно брали участь в обговорені найбільш актуальних питань з кримінології, у тому числі теорії та практики попередження злочинності.

За результатами конференції видано збірник тез наукових доповідей, учасникам були вручені сертифікати, а Ірина Бульба була заохочена спеціальними періодичними та науковими виданнями.

ВЗГ ХНУВС