Студент 1-го курсу магістратури факультету № 6 за спеціальністю «Право» Євгеній Ткаленко взяв участь у форумі на тему «Наші гроші в політиці», присвяченому реформі про державне фінансування політичних партій в Україні. Форум проводився за ініціативи Міжнародної фундації виборчих систем у м. Києві.

У роботі форуму взяли участь студенти вищих навчальних закладів  Івано-Франківської, Херсонської, Харківської, Полтавської, Дніпровської та Одеської областей. Зі студентами був проведений тренінг на тему «Знайомство з виборами».

Учасники форуму мали можливість поспілкуватися з представниками державних органів влади – Центральної виборчої комісії, Рахункової палати, Національного агентства з питань запобігання корупції, представниками парламентських та непарламентських політичних партій та громадських організацій, які брали участь у розробці цієї реформи. Власним досвідом проведення такої реформи з учасниками форуму  поділилися державні представники Грузії та Литви.

За словами Євгенія Ткаленка участь у форумі дала йому можливість отримати нові й корисні знання. Усі учасники форуму отримали сертифікати.

 

ВЗГ ХНУВС