Кафедрою трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ  було проведено чергове засідання наукового гуртка курсантів, присвячене обговоренню та затвердженню тем наукових досліджень членів гуртка.

Відкрив засідання завідувач кафедри доктор юридичних наук, професор, підполковник поліції Костянтин Мельник, який у своєму вступному слові наголосив на важливості здійснюваного заходу для розвитку курсантської науки, а також окреслив основні завдання та напрями роботи як кафедри в цілому, так і наукового гуртка курсантів зокрема.

Керівник гуртка доцент кафедри, кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник, підполковник поліції Валентина Гончарук довела до відома присутніх порядок денний засідання та план роботи наукового гуртка на наступний семестр.

На порядок денний було винесено також питання щодо заслуховування звіту голови гуртка курсанта факультету № 1 Дмитра Луцика про роботу гуртка у вересні-листопаді 2016 р. Він довів до відома присутніх звіт про проведену роботу та надав для обговорення членів гуртка тему свого наукового дослідження «Особливості дисциплінарної відповідальності поліцейських».

Під час засідання виступили з доповідями слухач магістратури факультету № 1 лейтенант поліції Ілля Зеленохатов, курсант факультету № 1 Дмитро Редько, курсант факультету № 1 Артем Кольцов, курсант факультету № 4 Яна Фещенко, курсант факультету № 4 Любов Стефанчук, курсант факультету № 1 Юлія Тимошенко.

Провідні фахівці кафедри, які були присутні на засіданні, надали поради та рекомендації курсантам з уточнення тем, планування досліджень та висвітлення їх результатів. В цілому на засіданні гуртка було обговорено та затверджено 38 тем наукових досліджень членів гуртка кафедри.

ВЗГ ХНУВС