У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску студентів факультету № 6.

Університет закінчили слухачі магістратури, які навчалися за спеціальностями «Правознавство» та «Психологія» на денній формі навчання, а також бакалаври, які навчалися за спеціальністю «Правознавство»  на заочній формі навчання.

Урочистості розпочалися хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам'ять загиблих у боротьбі за вільну, незалежну Україну та надали право відмінникам навчання – Миколі Іванову, Максиму Гаречі та Анастасії Маничпокласти квіти до пам’ятника працівникам правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Із напутніми словами до випускників звернувся ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він побажав молоді успіхів і натхнення в роботі, професійного становлення, та не забувати рідний університет. Також ректор вручив дипломи з відзнакою випускникам-відмінникам.

Після завершення церемонії вручення дипломів від імені науково-педагогічного складу випускників привітала завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 доктор юридичних наук, професор Ольга Гетьманець.

Зі словами вдячності за отримані знання, настанови та професійний досвід від випускників виступила Катерина Перікова.

Студенти факультету № 6 Маріанна Бринчак, Катерина Мазур та Юлія Лисичкіна привітали випускників музичними номерами.

Завершився захід фотографуванням на згадку про яскраві та незабутні роки навчання в рідному університеті.

ВЗГ ХНУВС