У Харківському національному університеті внутрішніх справ завершився триденний тренінг-курс з лідерства та управління для керівників середньої ланки відділів поліції, представників патрульної поліції та Харківського національного університету внутрішніх справ.

Тренінг проводився за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу та був розрахований на оволодіння новими управлінськими методиками працівниками поліції середньої ланки. До заходу були залучені координатор регіонального представництва Герріт Ян Ван Гелдер та радник/тренер з питань роботи поліції з громадськістю КМЄС, колишній поліцейський з багаторічним досвідом роботи Пітер Вілсон.

Участь у тренінгу взяли заступники начальників Валківського, Первомайського, Ізюмського, Чугуєвського відділів поліції та керівники секторів РПП, представники патрульної поліції та ХНУВС. Усього – 16 учасників.

Сертифікати про завершення тренінгу вручили перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ підполковник поліції Дмитро Швець та Координатор регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу Герріт Ян Вангелдер.

ВЗГ ХНУВС