Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у другому щорічному профорієнтаційному заході «Ярмарок вишів», який відбувся у Харківській обласній бібліотеці для юнацтва. Акція відбулась у межах діючої програми «Обираємо професію крок за кроком» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.

Учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова та Харківської області мали змогу ознайомитись з правилами вступу і роботою 18 вишів міста, у тому числі Харківського національного університету внутрішніх справ.

Під час спілкування з майбутніми вступниками працівники навчально-методичного центру демонстрували відеофільм про університет, розповіли про історію та досягнення університету, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, побут та дозвілля курсантів та студентів. Крім того, учні отримали університетську газету «Служимо закону» та інформаційні буклети, які допоможуть визначитись зі спеціальністю, навчально-науковим інститутом чи факультетом.

ВЗГ ХНУВС