До Дня ветеранів ОВС, який відзначається 10 листопада, у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч полковника міліції у відставці, ветерана ОВС В’ячеслава Картавих з курсантами.

В’ячеслав Картавих поділився з юнаками та дівчатами спогадами про службу в ОВС та роки свого навчання у Дніпропетровській школі міліції. Протягом десяти років В’ячеслав Іванович очолював Московський райвідділ міліції м. Харкова. Після виходу на пенсію активно займається літературною творчістю. На його рахунку дев’ять книг, серед яких трилогія «Опера. Воры. Начальники», а також байки та вірші. Романи В’ячеслава Івановича можна назвати автобіографічними. У них автор оповідає про непростий, сповнений ризиків життєвий шлях правоохоронця: згадує про науку, службу, заплутані справи та розкриття злочинів.

В’ячеслав Іванович зазначив, що професія правоохоронця потребує неабиякої відданості, готовності до ненормованого графіку та неординарних ситуацій. Він побажав молодим людям, які обрали цей нелегкий шлях, успіхів у навчанні та  у майбутній професійній діяльності.

ВЗГ ХНУВС