У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася конкурсна програма з нагоди Дня Святого Валентина.

Від кожного факультету та навчально-наукового інституту виступила пара учасників, які змагалися  у трьох конкурсах. Разом із ними колектив художньої самодіяльності університету подарував глядачам  свої яскраві номери.

Переможцями стали курсанти факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Максим Трофименко і Наталія Білицька.

Друге місце вибороли представники факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Олександр Стефанович і Вікторія Міхєєва. Третє місце розділили пара навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Іван Біда і Анастасія Гук та пара факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми Дмитро Зуєнко і Тетяна Столбова. Четверте місце посіли студенти факультету права і масових комунікацій Сергій Должеков і Анастасія Ярошевська.

Ректор університету культури (на громадських засадах) Юрій Янко вручив усім парам-учасницям дипломи у різних номінаціях та подарунки і привітав усіх присутніх зі святом.

ВЗГ ХНУВС