Курсанти, студенти та працівники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у командно-штабних та тактико-спеціальних навчаннях напередодні проведення у Харкові чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків. З 14 по 25 червня 2017 року у фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив» ім. Г. Кірпи 350 найсильніших боксерів Європи з 44 країн світу змагатимуться за право виступати на чемпіонаті світу 2017 року у Німеччині.  У заходах із забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення чемпіонату будуть задіяні підрозділи Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, а також представники Управління СБУ в Харківській області, адміністрації Міжнародного аеропорту «Харків» та спорткомплексу «Локомотив».

Для чіткої координації сил та засобів усіх силових структур області навчання пройшли на базі Міжнародного аеропорту «Харків» і фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив».

Перший етап навчань розпочався в аеропорту, де правоохоронці відпрацьовували дії прикордонного контролю щодо осіб, які прибували для участі у чемпіонаті, здійснювали контроль режиму в пунктах пропуску, забезпечували безпеку та публічний порядок під час прибуття та від’їзду учасників чемпіонату, супроводжували колони транспортних засобів, які забезпечуватимуть перевезення офіційних делегацій до місця їх проживання у готелях Харкова.

Під час проведення ІІ етапу навчань, які відбулися на фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив» ім. Г. Кірпи, правоохоронці відпрацювали дії щодо забезпечення публічної безпеки та порядку, дорожнього руху, а також евакуації глядачів та учасників спортивних змагань у разі виникнення пожежі та припинення протиправних дій з боку вболівальників.

ВЗГ ХНУВС