Завідуюча кафедрою соціології та психології Лариса Шевченко та старший викладач кафедри Ірина Ковальова провели виїзне практичне заняття для студентів-психологів першого курсу та групи магістрів факультету права та масових комунікацій на базі Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України. Тема заняття – «Особливості роботи практичного психолога в зоні надзвичайної ситуації».

Студенти та магістри поспілкувались з практичним психологом Навчального центру, майором служби цивільного захисту Арзимбетовим Р. Ж. Він розповів їм про свій досвід роботи з населенням у визволеному силами АТО м. Слов’янську та продемонстрував «валізу психолога», яка завжди супроводжує психолога МНС в екстремальній ситуації.

Студенти та магістри також відвідали піротехнічний музей, в якому представлені експонати, що мають історичну цінність для фахівців піротехнічної справи. Екскурсію для них провів ветеран збройних сил, викладач циклу підготовки фахівців піротехнічних підрозділів Борисенко А. Я.

Наприкінці заняття викладачі, студенти та магістри подякували начальнику Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України полковнику Білотілу О. М. за надану можливість у проведенні цього важливого заходу.

ВЗГ ХНУВС