У рамках заходів, присвячених Тижню правових знань, на базі Головного територіального управління юстиції у Сумській області, відбувся круглий стіл «Юридичні клініки в системі безоплатної правової допомоги». У ньому взяли участь  керівники  та студенти-консультанти юридичної клініки «Правова допомога» Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, юридичної клініки «Довіра» Сумського національного аграрного університету, юридичної клініки Сумського державного університету, а також голова Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Сумській області Андрій Кнуренко.

Відкрив зустріч начальник відділу реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції Микола Зубко. Він зазначив, що надання безоплатної правової допомоги громадянам, забезпечення практичної підготовки студентів до професійної діяльності та формування розуміння у них соціальної значимості професії юриста - найважливіші завдання юридичних клінік.

Під час круглого столу учасники заходу обговорили актуальні питання діяльності юридичних клінік Сумщини, обмінялися досвідом та визначили нові напрями співпраці з органами юстиції.

Сумська філія ХНУВС