Напередодні Міжнародного жіночого дня – 8 Березня, у Харківському національному університеті внутрішніх справ традиційно пройшов конкурс краси і талантів «Міс першокурсниця». У ньому взяли участь дівчата, які  представили  факультети та інститут університету.

Цього року у шоу-програмі взяли участь п’ять представниць прекрасної статі – Анастасія Гук  від навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції; Ірина Порохня  від факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей; Ірина Марунько від факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства; Анна Трофименко від  факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми та Катерина Мазур від факультету права та масових комунікацій.

Дівчата змагалися у трьох конкурсах: «Візитка»,  «Дефіле суконь» та «Конкурс талантів».

Переможницею стала  Ірина Марунько, але усі інші учасниці були відзначені у різних номінаціях: Ірина Порохня отримала титул «Міс елегантність», Катерина Мазур – «Міс посмішка», Анастасія Гук – «Міс привабливість», Анна Трофименко  –  «Міс грація».

Переможниця конкурсу Ірина Марунько подякувала організаторам шоу, журі, усім конкурсанткам, з якими здружилася під час репетицій, глядачам і уболівальникам. Вона відзначила, що нинішня перемога для неї є надзвичайно приємним подарунком до 8 Березня. Також Ірина привітала усіх жінок зі святом, побажала щастя, миру і добра.

За словами голови журі ректора Університету культури (на громадських засадах) Юрія Янка, усі учасниці показали високий рівень підготовки, розкрили свої таланти та здібності. Як члени журі, так і глядачі отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій.

ВЗГ ХНУВC