Старший викладач кафедри адміністративної діяльності поліції факультету № 3 Катерина Чишко разом із працівниками режимно-секретного відділу Шевченківського відділення поліції ГУНП в Харківській області капітаном поліції Євгенією Горшиною та старшим лейтенантом поліції Владиславом Пушкарем провели бінарне заняття для курсантів факультету № 1 на тему: «Планування, контроль та облік управління в органах поліції».

Під час проведення заняття розглядалися наступні питання: види та форми планів, їх характеристика; принципи планування та вимоги до планів в органах поліції; етапи підготовки планів; поняття та сутність контролю; система та стадії контролю в органах поліції; поняття, види та форми обліку в органах поліції.

Під час бінарного заняття було проаналізовано теоретичні та прикладні аспекти здійснення планування, контролю та ведення обліку в органах поліції. Наприкінці заняття представники режимно-секретного відділу Шевченківського відділення поліції ГУНП в Харківській області відповіли на запитання курсантів щодо особливостей управлінських процесів в органах поліції, проблемних питань, що виникають в діяльності органів та підрозділів поліції, та шляхах їх вирішення.

 

ВЗГ ХНУВС