Представники Харківського національного університету внутрішніх справ в рамках профорієнтаційної роботи відвідали загальноосвітні навчальні заклади міста Сватове Луганської області, а також Сватівський відділ поліції ГУНП в Луганській області. У профорієнтаційних заходах взяли участь працівники відділу організаціїї освітнього процесу – начальник відділу підполковник поліції Ірина Рязанцева, завідувач відділення практичного навчання майор поліції Сергій Марчишин, провідні фахівці відділення практичного навчання Сергій Горбачов та Юрій Кушнерук.

Спільно з працівниками Сватівського відділу поліції ГУНП в Луганській області начальником сектору кадрового забезпечення капітаном поліції Олександром Ушенком та інспектором кадрового забезпечення лейтенантом поліції Денисом Шевченком працівники  навчального закладу зустрілися з учнями загальноосвітніх шкіл міста.

Під час спілкування з майбутніми вступниками працівники університету розповіли про історію та досягнення університету, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, побут та дозвілля курсантів і студентів. Вони поспілкувалися зі школярами на тему їх майбутньої професійної орієнтованості, наголосили на актуальності професії поліцейського, розповіли про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, а також звернули увагу на можливість підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на сервері дистанційного навчання університету (http://d-learn.in.ua/moodle/).

На згадку про навчальний заклад, учні отримали університетську газету «Служимо закону» та інформаційні буклети, які допоможуть майбутнім абітурієнтам визначитися зі спеціальністю та факультетами. Представники університету також запросили школярів на День відкритих дверей, який відбудеться 16 грудня 2017 року.

 

ВЗГ ХНУВС