У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулись загальні збори Наукового товариства курсантів та студентів. Засідання відкрив перший проректор з навчально-методичної та наукової роботи, доктор юридичних наук, професор Олександр Головко.

Звертаючись до присутніх, Олександр Миколайович зазначив, що одним із основних чинників стрімкого розвитку суспільства є наука: «Наука завжди повинна випереджати практику і шукати нові шляхи вдосконалення правового, економічного, науково-технічного та соціального прогресу».

Також Олександр Головко наголосив, що в університеті створено всі умови для наукової діяльності молоді. Про це  свідчить і той факт, що у різні роки в роботі Наукового товариства курсантів та студентів брали участь відомі нині вчені та практики, у тому числі нинішні працівники університету.

Із планом роботи Наукового товариства курсантів та студентів на 2014/2015 навчальний рік присутніх ознайомив провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак.

Також під час зборів було обрано голову Наукового товариства курсантів та студентів – слухача магістратури факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства, лейтенанта міліції Юрія Петренка, заступника голови – курсанта 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Вадима Волошина, а також секретаря – курсанта 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Левона Погосяна.

ВЗГ ХНУВС