Представники факультету № 2 (кримінальної поліції) Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали місто Золочів Харківської області. На базі Золочівської гімназії № 1 вони провели зустріч з учнями одинадцятих класів. Курсанти презентували школярам факультети університету та відповіли на запитання майбутніх абітурієнтів. Декан факультету підполковник поліції Сергій Бортник наголосив, що професія поліцейського наразі є дуже важливою для країни, має великі перспективи та підтримку держави.

Продовжилась зустріч виступом колективу художньої самодіяльності університету. Усі присутні із задоволенням підспівували українські пісні та зустрічали кожен номер бурхливими оплесками.

До присутніх звернулися заступник голови Золочівської районної державної адміністрації Ігор Шмітько та директор навчального закладу Валентина Федорова. Вони подякували представникам університету за чудові виступи та зазначили, що Харківський національний університет внутрішніх справ завжди є пріоритетним навчальним закладом для школярів, що бажають стати захисниками прав та свобод громадян. Наразі такі зустрічі є надзвичайно актуальними, адже допомагають молоді зробити усвідомлений вибір майбутнього шляху.

 

ВЗГ ХНУВС