Розпочала роботу VII спеціалізована виставка «Освіта Слобожанщини – 2015», у якій бере учаcть Харківський національний університет внутрішніх справ.

Мета виставки – презентація для широких кіл населення міста та області досягнень закладів освіти Харківщини, інших регіонів України, країн СНД, Європи, демонстрація здобутків науково-педагогічних колективів, видавництв та досвід використання інформаційних технологій. Ця інформація допоможе абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу.

Представники університету знайомлять відвідувачів із вищим навчальним закладом, роздають рекламно-іміджеву продукцію. Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми розповідають про правила безпечної поведінки у мережі інтернет, при проведенні інтернет-платежів, під час користування банківським обладнанням тощо.

У заході беруть участь представники навчальних закладів та організацій Ізраїлю, Кіпру, Польщі,Франції, Чехії та ін. 

Відвідати виставку можна за адресою: м. Харків, пр.-т. Маршала Жукова, 2 (приміщення Палацу  спорту) з 10.00 до 18.00 год. – чт., пт. та з 10.00 до 14.00 год – сб.

ВЗГ ХНУВС