Щороку у Харкові проходить Зимовий чемпіонат Харківської області з футболу. Цього разу в ньому беруть участь 20 аматорських команд Слобожанщини, серед яких і футбольна збірна Харківського національного університету внутрішніх справ – ФК «Універ-Динамо», яка стала учасником чемпіонату уперше. Усі зустрічі з командами-суперниками відбулися на спортивному комплексі ХНУВС «Динамо-Арена».

Після перших чотирьох турів наші гравці здобули чотири перемоги. У першому турі з рахунком 7:0 «динамівці» перемогли ФК «Олімпік U 17», який був представлений випускниками училища фізичної культури м. Харкова, а через тиждень, у другому турі, з рахунком 3:0 була  зафіксована перемога над ФК «Арена» м. Харків. Третій тур був не менш результативним. ФК «Універ-Динамо» зустрів ФК «Квадро» з м. Первомайський. Загальний рахунок зустрічі – 4:0 на користь нашої команди. У наступному, четвертому турі,  гравці ФК «Універ-Динамо» не залишили шансів ФК «Зміїв». Виїзний матч проходив на стадіоні «Динамо-Арена» і завершився 5:0 на користь нашої команди.

Таким чином, отримавши перемоги в усіх чотирьох матчах, а також маючи відмінну різницю забитих та пропущених м’ячів (19 – забитих,  0 – пропущених), збірна команда ФК «Універ-Динамо» очолює турнірну таблицю групи «А».

Так тримати!