Курсанти та працівники Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали смт. Дворічна Харківської області. На базі Дворічанської загальноосвітньої школи I-III ступенів вони провели зустріч з учнями старших класів навчальних закладів Дворічанського району.

Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 (кіберполіції) Павло Макаренко розповів учням про факультети університету, перелік спеціальностей за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті та умови вступу в 2018 році. Присутні переглянули відеофільм про університет, ознайомившись з умовами навчання та організацією дозвілля курсантів в університеті, досягненнями навчального закладу та відгуками відомих в Україні людей про університет.

Зустріч продовжилась виступом колективу художньої самодіяльності університету. Запальні танці, українські пісні та музичні композиції, що були виконані курсантами та диксилендом університету, зарядили усіх присутніх гарним настроєм й отримали бурхливі оплески.

Представники факультету розповіли учням про різницю між професіями слідчого, оперативного працівника, працівника превентивної діяльності та кіберполіцейського. Юнакам та дівчатам продемонстрували знаряддя, за допомогою яких зловмисники скоюють несанкціоноване втручання в роботу банківського обладнання, а також надали поради як не стати жертвами кіберзлочинів.

До присутніх звернулась начальник відділу освіти Дворічанської районної державної адміністрації Наталія Коваль, яка зазначила, що вона неодноразово відвідувала Харківський національний університет внутрішніх справ і була приємно вражена високим рівнем матеріально-технічної бази вишу, науково-педагогічним потенціалом та порекомендувала вступати до університету на навчання. Також вона зазначила, що для молоді району такі зустрічі необхідні, щоб визначитися з майбутньою професією.

ВЗГ ХНУВС